top of page
Opname ATV CVO-Volwassenenonderwijs Antwerp (juni 2020)
Cvo kisp breidt verder uit naar de provincie Antwerpen
nieuw logo tna_edited.png
logo_cvo_Kisp_edited.png

Aan de vooravond van de fusie met CVO M&T Merchtem-Ternat die 1 september 2019 van kracht gaat, blijft cvo Kisp uitbreiden. Cvo VTI Lier-Antwerpen, Cvo Technicum Noord–Antwerpen en cvo Kisp bundelen vanaf schooljaar 2020-2021 de krachten onder de naam Volwassenenonderwijs Kisp. Vandaag, maandag 24 juni 2019, ondertekenden de drie centra voor volwassenenonderwijs de fusie officieel in aanwezigheid van de secretaris-generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

In het kader van het nieuwe onderwijsdecreet voor het volwassenenonderwijs breidt cvo Kisp – met sterke vertegenwoordiging in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant – haar provinciegrenzen verder uit naar Antwerpen en Lier. Het opleidingsaanbod en de lesplaatsen van Cvo VTI Lier-Antwerpen en Cvo Technicum Noord – Antwerpen (Cvo TNA) blijven behouden.

Stephan Devreese, algemeen directeur bij Volwassenonderwijs Kisp, kijkt alvast uit naar de éénwording: “Als een sterk centrum voor Volwassenenonderwijs zullen we jaarlijks bijna 15.500 cursisten een praktijkgerichte opleiding of workshop aanbieden in maar liefst 15 campussen met meer dan 600 medewerkers en leerkrachten.” Hij voegt eraan toe; “Het komende schooljaar zal gepaard gaan met veel overlegmomenten en een grondige uitwisseling van expertise zodat we goed voorbereid de start kunnen maken in september 2020.”

Net zoals bij vorige en huidige samenwerkingen streeft Volwassenenonderwijs Kisp ernaar dat de lokale verankering van de cvo’s gerespecteerd wordt en dat de centra kunnen rekenen op een sterke centrale ondersteuning.


Ambitie: Volwassenenonderwijs Kisp staat als toonaangevende organisatie voor kwaliteitsvolle en innovatieve opleidingen en dienstverlening op maat in Vlaanderen.


Motto: Jouw talent, onze passie.

Visie: cursist- en praktijkgericht en kwaliteitsvol onderwijs aanbieden met aandacht voor leerplezier, passie, kansen en talenten.


Aanbod opleidingen en workshops: www.kisp.be/opleidingen www.kisp.be/workshops www.cvolierborgerhout.be/ cvotna.be/opleidingen

Belangrijke data:
Infosessies – Cvo Kisp: 20 en 26 augustus in onze 12 campussen in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. https//www.kisp.be/infosessies – Cvo VTI Lier-Antwerpen: 27 augustus in Lier en 29 augustus in Borgerhout – Cvo TNA: 19 en 27 augustus
Fusies – 1 september 2019: CVO M&T Merchtem-Ternat wordt cvo Kisp met campussen in Merchtem en Ternat – 1 september 2020: Cvo VTI Lier-Antwerpen en Cvo TNA worden cvo Kisp met campussen in Borgerhout, Lier en Antwerpen

Foto: www.kisp.be

Test onze programma's en laat ons weten wat je er van vindt.

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page